اردیبهشت 92 - وبلاگی برای تمام دوستان
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

 

یا هو

ماه رجب در پیش است

ماه امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب  علیه السلام

ماه آماده شدن برای شعبان المعظم که ماه رسول خداست

ماهی برای استغاثه و تقرب به در گاه خدا

ماه لیلة الرغایب

ماه رغبت و دوستی با خدا

ماه مبارک رجب پیشاپیش مبارک ...... و

التماس دعا

 

http://mousheh.parsiblog.com/Files/9a1eb73afacc0d23805296ddaf277e81.jpg



تاریخ : شنبه 92/2/21 | 7:48 عصر | نویسنده : سعید شیرازی | نظر

 

آیا می دانید تاثیر جمله
«
این مکان مجهز به دوربین مداربسته می باشد»
به مراتب بیشتر از
جمله «عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید» می باشد !
یکم خجالت بکشیم
*********
*
خوابیم اگرچه مرد میدان هستیم
خیر سرمان رستم دستان هستیم
وقتی به «داداش کایکو» نیازی باشد
گوییم که: «نه! ما ایکیوسان هستیم»!

*********
*
پاتختی چیست؟
همان جشن نیکوکاری یا گلریزان برای عروس و داماد است
که برای حفظ آبروی زوج جوان نام پاتختی را برآن نهاده اند!
*********
*
پلیسه به یارو میگه :
گواهینامه داری؟
میگه :
بزار داشبورد رو ببینم شانس بیاری که داشته باشم ، کارت راه بیفته !
*********
*
?بوســـه اسم است، چون عمومی است
فعل است، چون هم لازم است هم متعدی
حرف تعجب است، چون اگر ناگهانی باشد طرف مقابل را مات و مهبوت میکند
ضمیر است، چون از قید انسان خارج نیست
حرف ربط است، چون 2 نفر را به هم متصل میکن !
*********
*
دستم خورد اینترنت اکسپلورر باز شد اومدم ببندمش
زد رو شونم گف میبندی ؟
اصن تو چشاش اشک جم شده بوود
گفتم نه بابا میخاستم مینمایزت کنم
گفت مرسی و رفت !
*********
*
هربار از بیرون میام بابام میپرسه کجا بودی
منم هربار میگم بیرون بودم
بعدش دیگه هیچی نمی پرسه
دوست داره فقط مطمئن شه خونه نبودم !
*********
*****



تاریخ : چهارشنبه 92/2/18 | 5:40 عصر | نویسنده : سعید شیرازی | نظر

http://s1.picofile.com/file/6233946676/emtehan_dey89.jpg

الا یا ایـها ممتحنون / چـرا هستیـد نگرون؟

بشینید و بخوانیدو بدانید / که امتحان فردا هست آسون!

.

.

.

امتحان بدون تقلب مثل کریسمس بدون درخت است !

(کی اس الیت)

.

.

 

امتحان اولین گام در جهت شروع چاپلوسی پیش استاد برای نمره ی ده گرفتن است !

کامی نیک صالحی

.

.

.

توصیف روزامتحان:

،لحظه ای که درآن دانشجومی خواهد سر به تن عالم آدم نباشد.

و درآن نگاه ها عمیق می شوند !

.

.

.

چیه؟ پریدی رو گوشی بیبنی کی اس ام اس داده ؟ این جای درس خوندنته ؟

هنوز که نرفتی د برو د .. دههه !

 



تاریخ : چهارشنبه 92/2/18 | 5:35 عصر | نویسنده : سعید شیرازی | نظر

 

 

 

اولویت های کاری آمریکا در منطقه را اجرای سازش امنیتی میان ترکیه و کشورهای عربی با صهیونیست ها تشکیل می دهد.به عبارتی دیگر، آمریکا این کشورها را به جای سازش سیاسی به سمت سازش امنیتی با صهیونیست ها سوق می دهد تا در لوای آن اهداف خود و صهیونیست ها را اجرایی سازد. نمود عینی این مسئله را در زنجیره ای از تحولات منطقه می توان مشاهده کرد. در جنگ 8 روزه غزه ترکیه و اعراب از ارسال حتی یک فشنگ برای فلسطینی ها خودداری کردند، در عراق و لبنان ...
 

اختصاصی بصیرت: «هیگل» وزیر دفاع آمریکا در حالی از عربستان، قطر، امارات و سرزمین های اشغالی دیدار داشته که از محورهای اصلی تحرکات وی را فروش 10 میلیارد دلار تسلیحات به کشورهای عربی تشکیل داده است.وی در حالی در قامت یک تاجر اسلحه تنزل کرده است که همچنان یک ادعا را برای اجرای این پروژه مطرح کرده اند و آن مقابله با توان دفاعی ایران است. آمریکا بر این ادعا است که تلاش دارد تا توان نظامی اعراب را در برابر ایران تقویت کند. در همین حال آمریکا اقدامات نظامی در خاک ترکیه صورت داده است که استقرار موشک های پاتریوت و طرح سپر موشکی ناتو در این کشور از جمله این اقدامات است.اوباما در تازه ترین خدمت نظامی به صهیونیست ها صدها میلیون دلار برای تکمیل سیستم گنبد آهنین و اهدای تسلیحات جدید برای صهیونیست ها صورت داده است. همه تحرکات نیز با ادعای مقابله با ایران صورت گرفته است.

مجموع این تحرکات با پروژه ایران هراسی در حالی صورت می گیرد که در باب رفتار منطقه ای آمریکا نکاتی چند مشاهده می شود.مهم ترین مسئله برای آمریکا ایجاد چتر امنیتی برای تأمین منافع خود و صهیونیست ها است. واشنگتن می داند که جایگاهی در میان ملت های منطقه ندارد و عملاً نمی تواند به طور مستقیم به نظامی گری در منطقه بپردازد. بر این اساس نیز محور کاری خود را بر اصل ایجاد چتر امنیتی استوار ساخته است که سه ضلع کشورهای عربی، صهیونیست ها و ترکیه را در بر می گیرد.در این میان آمریکا با چالشی به نام عدم همراهی ملت های کشورهای عربی و ترکیه و حتی افکار عمومی جهان با طرح همکاری نظامی ترکیه و اعراب با صهیونیست ها مواجه است. بر این اساس از اولویت های کاری آمریکا در منطقه را اجرای سازش امنیتی میان ترکیه و کشورهای عربی با صهیونیست ها تشکیل می دهد.به عبارتی دیگر، آمریکا این کشورها را به جای سازش سیاسی به سمت سازش امنیتی با صهیونیست ها سوق می دهد تا در لوای آن اهداف خود و صهیونیست ها را اجرایی سازد. نمود عینی این مسئله را در زنجیره ای از تحولات منطقه می توان مشاهده کرد. در جنگ 8 روزه غزه ترکیه و اعراب از ارسال حتی یک فشنگ برای فلسطینی ها خودداری کردند، در عراق و لبنان گروه های تروریستی سلاح های عربی، صهیونیستی و ترکیه ای به بحران سازی می پردازند، در سوریه عملاً این سه طیف به حمایت از گروه های تروریستی علیه ملت و نظام سوریه مبادرت می ورزند، در کشورهایی مانند اردن، بحرین و عربستان مردم با این سلاح ها سرکوب می شوند.

مجموع این رفتارها نشان می دهد که آمریکا مثلث امنیتی صهیونیست ها، ترکیه و کشورهای مرتجع عربی را در دستور کار دارد. نکته مهم آنکه آمریکایی ها و ائتلاف مذکور هر چند که می دانند ملت های منطقه بهانه های آنها را علیه ایران نمی پذیرند اما همچنان خود را پشت نقاب ایران هراسی پنهان ساخته اند. آنها بر آنند تا با ادعاهای واهی علیه ایران در اصل افکار عمومی آمریکا و جهان را از اهداف اصلی خود که همانا سلطه نظامی آمریکا بر منطقه و تأمین خواسته های صهیونیست ها است پنهان سازند. نکته مهم آنکه کشورهای مرتجع عربی نیز با برجسته سازی ادعاهای واهی علیه ایران برآنند تا سازش امنیتی با صهیونیست ها و خدماتی که برای این رژیم و آمریکا انجام می دهند را پنهان کنند.به عبارتی دیگر می توان گفت که اقدامات نظامی و امنیتی کشورهای مرتجع عربی و ترکیه در خرید های تسلیحاتی و واگذاری سرزمین خود به آمریکا ادامه خیانت به ملت فلسطین و خواست ملتهای شان در مقابله با رژیم صهیونیستی و آمریکا است که با ادعای مقابله با ایران صورت می گیرد. ادعایی واهی که جهانیان آن را مردود و فریبی از سوی غرب می دانند که کشورهای مرتجع عربی برای پنهان سازی خیانت های شان به ملت های شان و فلسطین از آن بهره می گیرند در حالی که خود یقین دارند که ایران تهدیدی برای هیچ کدام از همسایه هایش نبوده و نیست و همواره بر اصل مبارزه واحد با دشمن اصلی منطقه یعنی صهیونیست ها و آمریکا تأکید دارد.


منبع :بصیرت



تاریخ : یکشنبه 92/2/15 | 7:32 عصر | نویسنده : سعید شیرازی | نظر
 

 

کسانی که فکر می کنند؛ یکی از راه های تحمیل هزینه به نظام و دامن زدن به التهاب در جامعه، کشاندن امثال خاتمی به این عرصه و دامن زدن به التهابات در پی رد صلاحیت اوست. این جماعت به فکر منافع ملی، امنیت ملی و آبروی افراد نبوده و صرفاً یک سری اغراضی دارند که تصور می کنند با انتقام گیری از نظام و نیروهای وفادار به انقلاب تأمین خواهد شد، اما کسانی هم هستند که تصور می کنند، با آمدن و رد صلاحیت خاتمی، می توانند
 

اختصاصی بصیرت:در ماه های اخیر درباره آقای سیدمحمدخاتمی و انتخابات به دوگونه اخبار و اطلاعات در فضای رسانه ای و محافل مطرح بوده است.

1- اخبار و اطلاعاتی که حکایت از عدم تمایل شخصی آقای خاتمی برای ورود به عرصه رقابت ها دارد. کم نیست اخباری که نشان می دهد ایشان در جمع های مختلف و با دلایل مشخص، کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری را به مصلحت خویش ندانسته و اعلام می دارد به این عرصه ورود نخواهد داشت.

2- اخبار و اطلاعاتی که از اصرار افراد و گروه هایی خاص مبنی بر کشاندن خاتمی به عرصه رقابت ها حکایت می کند. در این راستا حتی برخی از چهره های رادیکال و افراطی دوم خردادی، شعار «یا خاتمی یا هیچ کس» را مطرح می کنند. در این میان، کسانی هم هستند که به خاتمی اصرار بر ثبت نام برای نامزدی انتخابات را می کنند، حتی با علم به اینکه صددرصد رد صلاحیتش خواهند کرد. پرسش این است که چرا خاتمی تمایلی برای ورود به عرصه انتخابات ندارد، ولکن در نقطه مقابل، عده ای به دنبال کشاندن وی به این صحنه هستند؟

در پاسخ به این پرسش باید گفت؛ دلایل خاتمی برای نیامدن، دلایلی معقول و قابل توجه است. خاتمی می داند با توجه به مجموعه مواضع و عملکردش در فتنه 88، صلاحیتش برای کاندیداتوری ریاست جمهوری تأیید نخواهد شد. رد صلاحیت خاتمی بیش از آنکه برای نظام هزینه بر باشد برای خاتمی هزینه تولید خواهد کرد. کسانی که تصور می کنند، هزینه های رد صلاحیت ها را یک طرفه نظام باید بپردازد، در اشتباه محض به سر می برند. آمدن خاتمی و رد صلاحیتش، چنانچه بخواهد برای نظام تولید هزینه کند، این امر زمینه های لازم را برای گفتنی های فراوان در مورد کاندیدای رد صلاحیت شده فراهم خواهد ساخت، بیش از هر کس دیگر، شخص آقای خاتمی به این مهم واقف بوده، از این رو با وجود اصرار برخی از افراطیون جبهه اصلاحات مبنی بر کشاندن وی به عرصه رقابت ها، ایشان از ورود به این عرصه تاکنون امتناع ورزیده است. دلیل دوم خاتمی برای نیامدن به عرصه رقابت ها، شکست انتخاباتی است. خاتمی در دو دوره انتخابات در سال های 6731 و 0831، با رأی بالا به ریاست جمهوری رسید. تجربه شکست هاشمی در انتخابات 4831، برای خاتمی عبرت آموز شده و از این رو، ایشان نمی خواهد چنین شکست و ناکامی را در پرونده خود ثبت کند. بنابراین خاتمی چون می داند بر فرض تأیید صلاحیت، رأی لازم برای پیروزی در انتخابات را نخواهد داشت، هیچ تمایلی برای کاندیدا شدن ندارد.

اما کسانی که با وجود عدم تمایل خاتمی برای ورود به عرصه رقابت ها، ایشان را برای آمدن و ثبت نام کردن تحت فشار قرار داده اند، چه انگیزه ها و اهدافی دارند؟ به طور قطع می توان گفت: این افراد هیچ نوع خیرخواهی و دلسوزی برای خاتمی نداشته و در این عرصه، به دنبال هزینه کردن خاتمی در راستای تأمین منافع و تحقق اهداف خود هستند. در این میان، هستند کسانی که فکر می کنند؛ یکی از راه های تحمیل هزینه به نظام و دامن زدن به التهاب در جامعه، کشاندن امثال خاتمی به این عرصه و دامن زدن به التهابات در پی رد صلاحیت اوست. این جماعت به فکر منافع ملی، امنیت ملی و آبروی افراد نبوده و صرفاً یک سری اغراضی دارند که تصور می کنند با انتقام گیری از نظام و نیروهای وفادار به انقلاب تأمین خواهد شد، اما کسانی هم هستند که تصور می کنند، با آمدن و رد صلاحیت خاتمی، می توانند ظرفیت سازی برای رأی آوری کرده و در نهایت این ظرفیت رأی را برای خود و یا کاندیدای اصلی موردنظر خود مورد بهره برداری قرار دهند. در واقع این افراد و گروه ها، هدف شان از کشاندن خاتمی به عرصه انتخابات، استفاده ابزاری از وی جهت رأی آوری برای خود یا دیگران است. اینان با چنین تحلیلی، گمان می کنند خاتمی می تواند نردبان پیروزی آنان در انتخابات باشد، هر چند این نردبان آسیب جدی ببیند.

بنابراین، می توان گفت؛ افراد و گروه هایی برای خاتمی تله گذاری کرده اند تا در این میان، به صید خود دست یابند. در این صحنه، خاتمی خود را تاکنون از افتادن در این تله دور نگه داشته و شواهد هم نشان می دهد که قصد ندارد مثل گذشته، نردبان برای بالا رفتن دیگران باشد. البته قضاوت قطعی در این موضوع صحیح نیست و عرصه سیاست پیچیده تر از آن است که بتوان در مسائلی از این دست، سخن حتمی گفت. اکنون کسانی به دنبال فضاسازی، تحریک، تشویق و حتی تطمیع یا تهدید خاتمی برای کشاندن وی به عرصه رقابت ها هستند. این روزهای آتی است که نشان خواهد داد، خاتمی در تله اطرافیان گرفتار شده یا نه.

 

منبع : سایت بصیرت



تاریخ : یکشنبه 92/2/15 | 7:29 عصر | نویسنده : سعید شیرازی | نظر
مطالب قدیمی تر


  • paper | بک لینک | وب وب
  • وب چت مقاله تراکتور | وب ویستا باکس